Personale

Bente

Indehaver


Bente er en meget erfaren frisør og er uddannet på klippeskoler i Paris, London og Milano og hos Vidal Sassoon, Trevor Sorbie, Tony Guy og Framesi. Udover arbejdet i salonen, har Bente været international dommer og bla. træner for VM landsholdet i 2012 og 2014 sammen med Lene. Hun er desuden censor ved svendeprøverne herhjemme.
Hun glæder sig til sit næste kursus i London sammen med Jeanette til oktober 2020.

Jeanette

Assistent


Jeanette har været ansat hos os siden maj 2018. 
En dygtig, kreativ og imøde-kommende pige, som følger tidens trend og holder sig opdateret ved hjælp af diverse kurser. Jeanette ser frem til sit næste kursus i London til oktober 2020, sammen med Bente. Jeanette er klar til at give dig den bedste service og gode råd til netop dit hår.

Lene

Indehaver


Lene har med sin store erfaring og kreativitet et godt tag på tidens trends og er stærk i alle de klassiske trends. Hun har uddannet sig på klippeskoler i London, Berlin og København. Censor ved svendeprøver. Træner for VM landsholdet i 2012 og 2014 sammen med Bente, deltog selv med stor medalje succes. Lene vandt guld ved Verdens Mesterskaberne 2014 i full fashion. Derudover har hun deltaget i EM og DM op til flere gange med stor medaljehøst. Senest i 2019.

Rikke


Rikke er en sød og hjælpsom pige, der har været hos os i salonen siden juli 2019.
Hun har masser af gå på mod og altid klar på at lære noget nyt, samt give en hjælpende hånd.

Rikke har allerede deltaget i diverse kurser. Derudover var Rikke med til DM 2019, hvor hun fik en flot 5. plads. 

Nikoline

Assistent


Nikoline er en erfaren og dygtig frisør, der har været hos os i salonen siden 2015. Hun er en kreativ pige, som sætter stor ære i at yde det bedste. Nikoline har rigtig god fornemmelse for tidens trends. Hun er god til at lytte til dine ønsker, men også god til at vejlede og inspirere til noget nyt. Nikoline brænder helt tydeligt for sit fag og holder sig løbende ajour med kurser. Hun har bla. lige været på klippeskole i London. Deltog i DM 2016.

Kamilla


Kamilla er imødekommende og altid klar til at give en hjælpende hånd.

Hun er en flittig og kreativ pige, som viser stor interesse for frisørfaget.

Kamilla er perfektionist, arbejder målrettet og har fint flair for faget.

Hun har deltaget til både DM 2018 og VM 2019 i Paris med flot medaljehøst.

Derudover har hun allerede deltaget i diverse kurser.